projecte

Impento i el seu equip de professionals han realitzat accions de consultoria i assessoria TIC especialment dirigides a les organitzacions, empreses i professionals.

Així, l’equip d’Impento proposa les estratègies d’aplicació de TIC en els processos dels seus clients, tot assegurant un seguiment consultor per acompanyar-los en l’evolució de la seva digitalització.

En aquest camp, les últimes activitats de consultoria i direcció de projectes telemàtics per a tercers clients, són:

  • BizMarket Barcelona, primer portal de georreferenciació estadística que permet fer estudir de mercat a la ciutat de Barcelona. D’especial interès per a les persones que emprenen un projecte empresarial. Es tracta d’un projecte de Barcelona Activa, Ajuntament de Barcelona. www.bcn.cat
  • Welcome Session, sessió informativa digital sobre els serveis a persones emprenedores de Barcelona Activa que permet catar el talent i la passió emprenedora que resideix a l’estranger i que es pot plantejar la ciutat de Barcelona com a futura seu. Més informació a la web.
  • Accions de Suport a la Formació 2010 de CEOE i de CEPYME. Conceptualització dels projectes d’informació i orientació per a la millora de la carrera professional i suport consultor de la seva gestió que han suposat més de 6.000 beneficiaris assessorats on-line.